Gluconolactone – Meghatározása és kozmetikai alkalmazása

Gluconolactone – Meghatározása és kozmetikai alkalmazása

Mi a Gluconolactone?

A Gluconolactone, más néven glucono-delta-lakton, a glükonsavból származó ciklikus észter (lakton). A glükonsavból víz eltávolításával képződik.

A glükonsav karbonsav, míg a gluconolactone ennek laktonformája. Kozmetikai formulákban a gluconolactone számos kozmetikai és testápoló termék összetevőjeként alkalmazható.

Gluconolactone a kozmetikában

A gluconolactone és a glükonsav származékai különböző kozmetikai és testápoló formulákba építhetők be, többek között:

  • bőrápoló termékek
  • tisztítótermékek
  • fürdőtermékek
  • samponok
  • szájvizek

A formulációban való alkalmazhatósága a termék típusától, a formulációs rendszertől és a kívánt kozmetikai funkciótól függ.

Összetevő-információ

INCI név: Gluconolactone
CAS: 90-80-2
EINECS: 202-016-5

Kapcsolat

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Töltse ki projekt kérdőívünket

Ez segít nekünk abban, hogy jobban megismerjük Önt és a projektjét, és a legmegfelelőbb csapatot állítsuk össze Önnek. A kérdőív kifejezetten akkor hasznos, ha már konkrét elképzelései vannak leendő termékeiről.

Foglaljon időpontot

További kérdései vannak? Foglaljon egy 30 perces ingyenes konzultációt vállalatunk egyik alapítójával.