Zabkivonat (Avena Sativa) – Kozmetikai alkalmazása a nyugtató és érzékeny bőr ápolásában

Zabkivonat (Avena Sativa) – Kozmetikai alkalmazása a nyugtató és érzékeny bőr ápolásában

Kozmetikai alkalmazások

Az Avena sativa-ból származó zabkivonatot évszázadok óta értékelik nyugtató és nedvszívó tulajdonságai miatt. Ezek a jellemzők különösen alkalmassá teszik érzékeny, kipirosodásra hajlamos vagy irritáltnak tűnő bőrre fejlesztett kozmetikai termékekhez.

A zabból származó összetevők segíthetnek a felesleges faggyú felszívásában, és hozzájárulhatnak a simább, kellemesebb bőrérzethez.

Alkalmazás kozmetikai formulákban

A zabkivonat számos testápolási termékbe beépíthető, többek között:

  • Testápoló termékek
  • Arcmaszkok
  • Kézkrémek
  • Hidratáló készítmények
  • Szappanok
  • Napápoló termékek

Összetevőre vonatkozó információk

INCI: Avena Sativa Extract
Botanical source: Avena sativa (oat)
Functions: Skin Conditioning, Absorbent, Viscosity Controlling

Hivatkozások

Dweck, Anthony. Handbook of Natural Ingredients (Dweck Books 4) . Dweck Data. Kindle Edition.

Kapcsolat

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Töltse ki projekt kérdőívünket

Ez segít nekünk abban, hogy jobban megismerjük Önt és a projektjét, és a legmegfelelőbb csapatot állítsuk össze Önnek. A kérdőív kifejezetten akkor hasznos, ha már konkrét elképzelései vannak leendő termékeiről.

Foglaljon időpontot

További kérdései vannak? Foglaljon egy 30 perces ingyenes konzultációt vállalatunk egyik alapítójával.