Lavandula Angustifolia Water – Kozmetikai alkalmazás bőrápolásban

Mi a Lavandula Angustifolia Water?
A Lavandula Angustifolia Water a levendulából (Lavandula angustifolia) nyert gőzdesztillátum vizes oldata. A növény virágbimbóiból készül, amely a Labiatae családba tartozik.
Az anyag a levendula illóolajának desztillációja során keletkező kondenzátum. Vízben oldódó komponenseket és kis mennyiségű illóolajat tartalmaz, jellegzetes friss, tiszta levendulaillatú.
Kozmetikai alkalmazások
A Lavandula Angustifolia Water különösen olyan bőrápoló formulákban alkalmazható, amelyekben enyhe növényi vízre és jellegzetes levendulás érzékszervi élményre van szükség.
Alkalmazható:
- arctonikban vagy tonikban
- bőrnyugtató formulákban
- az irritáltnak tűnő bőrre szánt készítményekben
- általános bőrápoló termékekben
- olyan termékekben, amelyeknél kívánatos a friss levendulaillat
A gyengéd tonikként való hagyományos alkalmazás és a nyugtató tulajdonságok hozzájárultak ahhoz, hogy a levendulából származó anyagokat régóta használják testápolási termékekben.
Bőrápolási tulajdonságok
A levendulavízhez hagyományosan nyugtató és antiszeptikus tulajdonságokat társítanak, ezért érzékeny vagy irritáltnak tűnő bőrre formulázott kozmetikai termékekben is alkalmazható.
Összetevő-információk
INCI: Lavandula Angustifolia Water
Botanical Source: Lavandula angustifolia
Plant Part: Flower buds
Function: Skin Conditioning
References
Dweck, Anthony. Handbook of Natural Ingredients (Dweck Books 4) . Dweck Data.
Kapcsolat
Ez segít nekünk abban, hogy jobban megismerjük Önt és a projektjét, és a legmegfelelőbb csapatot állítsuk össze Önnek. A kérdőív kifejezetten akkor hasznos, ha már konkrét elképzelései vannak leendő termékeiről.
További kérdései vannak? Foglaljon egy 30 perces ingyenes konzultációt vállalatunk egyik alapítójával.