Lactobacillus Ferment – Fermentált kozmetikai összetevő bőrápolásban

Lactobacillus Ferment – Fermentált kozmetikai összetevő bőrápolásban

Mi a Lactobacillus Ferment?

A Lactobacillus Ferment a Lactobacillus fermentációjával előállított összetevő. A Lactobacillus fermentum a Lactobacillus nemzetséghez tartozó Gram-pozitív baktériumfaj. Gyakran társítják fermentált állati és növényi eredetű anyagokhoz, és kovászban is azonosították.

A Lactobacillus egyes törzseit probiotikus vagy hasznos baktériumoknak tekintik. Egy kozmetikai Lactobacillus ferment tulajdonságai és alkalmazási lehetőségei azonban az adott fermentációs eljárástól és az így kapott összetevőtől függnek.

A Lactobacillus Ferment kozmetikai alkalmazása

A Lactobacillus eredetű összetevők iránt fokozódó érdeklődés mutatkozik a bőrápoló és kozmetikai formulák területén, különösen a bőr állapotának és megjelenésének fenntartására kialakított termékekben.

Összetevő-információ

INCI Name: Lactobacillus Ferment

References

Dweck, Anthony. Handbook of Cosmetic Ingredients: Their Use, Safety and Toxicology (Dweck Books 5).

Kapcsolat

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Töltse ki projekt kérdőívünket

Ez segít nekünk abban, hogy jobban megismerjük Önt és a projektjét, és a legmegfelelőbb csapatot állítsuk össze Önnek. A kérdőív kifejezetten akkor hasznos, ha már konkrét elképzelései vannak leendő termékeiről.

Foglaljon időpontot

További kérdései vannak? Foglaljon egy 30 perces ingyenes konzultációt vállalatunk egyik alapítójával.